La claredat geomètrica acompanyada de la exquisidesa a la definició del detall constructiu s’estableixen com a generadors del projecte, requisits que confereixen un habitatge únic.

L’habitatge sorgeix com un conjunt d’extraordinària puresa, a partir d’un paral·lelepípede regular de dues plantes que integra d’una manera racional la seva estructura i els seus tancaments. Aquest que es col·loca estratègicament, alliberant un gran jardí orientat a sud i lleugerament elevat respecte el terreny sobre una base de murs que tanquen la planta soterrani.

Les façanes laterals són majoritàriament opaques, amb un acabat exterior de pedra natural calcària, mentre que la façana principal i la façana sud s’erigeixen com a filtres de les excel·lents condicionants del solar. Uns filtres a partir de grans finestrals a tota la seva superfície, protegits amb persianes de lames de fusta correderes. Un gran porxo fa la funció d’avantsala de la planta baixa respecte la gran esplanada del jardí, alhora que ofereix una gran terrassa per a la planta primera, amb la que gaudir de las excel·lents vistes del lloc.

Al seu interior, dos plans verticals, perpendiculars a la façana del jardí, subdivideixen i fan habitable el volum de dues plantes en tres zones d’alta qualitat espacial. Aquests plans, a diferència d’altres tancaments, es revesteixen amb fusta de faig i les seves grans portes correderes permeten la comunicació directa i fluida entre les diferents estàncies de l’habitatge.

/