Aquest projecte parteix d’una premissa diferent, la intenció d’incorporar els més alts criteris de qualitat espacial i distinció a una edificació existent de no més de cinc anys. La reforma integral d’una edificació concebuda sota criteris estàndards, que es busca adaptar plenament al programa funcional dels usuaris en concret, com si de un vestit es tractés.

La intervenció abasta tant l’envolvent exterior com la totalitat dels seus espais interiors, eliminant aquells elements prescindibles i aquells que entorpien la concepció global de certs espais. Tot això per donar lloc a una nova distribució d’estances molt més endreçada i amb espais més amplis, tots ells vertebrats a partir del nucli vertical d’accessos, escala i ascensor. L’escala s’estableix com l’element de caràcter orgànic que, a través de les sinuoses corbes de color blanc pur dels seus trams, discorre i connecta els quatre nivells de l’habitatge.

La singularitat del nou habitatge també es reflexa amb la utilització de materials nobles i amb l’afany per discriminar textures i colors a favor de blancs i negres.

/