La situació, el solar i el programa són les bases principals del projecte d’aquest habitatge singular. Un lloc amb unes excepcionals vistes al mar, un solar amb una topografia molt accentuada i un programa funcional molt extens i divers.

La dificultat del gran pendent es converteix en el factor vertebrador per a projectar l’habitatge. En lloc de fer grans modificacions de la topografia, l’habitatge s’escalona i s’adapta al terreny natural, creant tres nivells habitables amb grans espais de terrasses d’excel·lent orientació i una relació directa i fàcil entre interior i exterior.

En comptes de fer un edifici monolític i compacte, aquí es disgrega adaptant-se al lloc i creant un conjunt de diversos volums i cobertes estratègicament disposats, que confereixen una imatge única d’aquest habitatge. Cada planta té unes característiques diferents, adoptant els espais segons el programa determinat, i utilitzant materials nobles com el formigó blanc i la pedra natural. Aquests s’alternen amb els grans finestrals de vidre i persianes de lames de fusta que, juntament amb la coberta lleugera de fusta i zinc, donen lloc a un habitatge que cuida al màxim el detall i ofereix espais de reconegut valor.

/